Ofertă cazare Sinaia. Apartament Blue Sky Resort

0

Ești în cautarea unui loc de vis pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi? Apartament Blue Sky Resort Colina Marei poate fi soluția fie că vrei să practici sporturile de iarnă, să ieși un weekend cu familia sau să sărbătorești Sărbătorile Pascale la Sinaia.

Apartament este cochet, dispune de toate dotarile necesare petrecerii unui sejur perfect. Este compus din 2 camere, o bucatarie complet utilata si o baie.

Apartament este situat in zona de sud a orașului Sinaia, în apropierea Hotelului Mara. Are o vedere superba către munte intr-un ansamblu rezidential de exceptie (Colina Marei).
Este un apartament de exceptie, totul este nou (locația a fost deschisă în urmă cu o lună).

Capacitate de cazare este de 2+2 (execelent pentru doua cupluri sau un cuplu cu doi copii) – dormitor cu pat matrimonial și canapea extensibilă.

Bucataria este complet utilata (frigider, aragaz, cuptor microunde, cafetiera, toaster, vesela, vase gatit etc). Printre celelalte dotări ale apartamentului mai menționăm: WIFI gratuit, dou[ televizoare (UPC), centrala proprie, semineu.

Apartament Blue Sky Resort Colina Marei pune la dispoziția oaspeților produse cosmetice și îi întâmpină cu un cadou de bun venit (apa plata și minerală, cafea, vin, fructe, ceaiuri etc).

În GALERIA FOTO de mai jos găsiți câteva imagini. De asemenea, pentru REZERVARI și alte amănunte puteți accesa site-ul TURISTINFO sau suna direct la 0744.751.396 .

(ADVERTORIAL)

cof

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Share.

Leave A Reply