Vacanță activă pentru cei mici la Divertiland. Astronomie, fizică, teatru… Care sunt opțiunile?

0

O dată cu începerea verii, Divertiland Water Park dă startul unei serii de evenimente menite să le ofere copiilor câteva ore în plus de educație practică şi creativă în cel mai mare parc acvatic din România.

Divertiland Summer Camp cheamă toți copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani să participe – timp de o zi – la distracție în aer liber și la ateliere creative gândite special pentru pasiunile lor.

Este vorba despre un concept nou de distracție și educație non formală, în care singurele limite sunt cele impuse de imaginația tinerilor participanți. În prețul pachetelor sunt incluse: accesul în parcul acvatic și la atracțiile acestuia alături de masa de prânz, la alegere, dintr-un meniu foarte bogat.

Pachetele se pot completa, opțional, cu transportul tur-retur de la școala de proveniență.

Atelierele creative durează aproximativ 90 min (cu pauză), fiind construite tematic de către monitori calificați.

Astfel, cei mici pot alege între 3 ateliere distractive, unde vor fi fascinați de lucrurile noi pe care le vor învăța:

1. Astronomia și fizica pot fi distractive

Astro Kids Club este gândit ca un atelier de Fun Science și astronomie distractivă, în care copiii au șansa de a descoperi secretele Cosmosului, de a face experimente amuzante și de a realiza un colaj în care vor ilustra cele învățate în cadrul atelierelor.

2. Improvizăm prin teatru

Fun Party propune mai multe ateliere dedicate artelor spectacolului: de la Face painting și modelare de baloane, la cursuri de dicție și improvizație sau la jocuri de rol. Copiii vor învăța despre teatru și arta improvizației, punând în practică tehnici de dicție, improvizație și de creare de personaje de teatru, confecționare marionete și păpuși.

3. Arta la degetul mic

Little Artist este un workshop de tip art&craft, dedicat artelor plastice: pictură, modelaj, picto-poveste. Copiii vor învăța teorii de bază despre desen și culoare, pe care le vor aplica în exerciții variate, de la desene la lucrări pictate și la povești pe seama acestora până la lucrarea unor forme și figuri din lut sau plastilină, dar și din mărgele.

După cursuri, distracția în piscine și pe tobogane este singura regulă impusă. Apoi copiii pot explora în voie atracțiile destinate lor, precum Splash Attack, cunoscută şi drept Fortăreața Ploii – un curs cu obstacole „răcoritoare”, care completează aventura din parcul acvatic cu și mai multă distracție!

Clasat în top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland Water Park a reinventat total conceptul de divertisment în aer liber, oferind bucureștenilor (şi nu numai) ocazia de a experimenta distracția de pe litoral chiar la ei în oraş.

Dotările de nivel internaţional includ 22 tobogane, piscină cu valuri, singurul Lazy River din ţară, plajă cu nisip, piscină olimpică şi 9 restaurante. Zeci de instructori profesioniști asigură lecții de surf, spinning, zumba, aqua aerobic, volei, înot şi chiar padboll.

La Divertiland, aflat la ieșirea din cartierul Militari, se poate ajunge atât cu autoturismul personal, cât şi cu mijloacele de transport in comun, dar mai ales, cu microbuzele gratuite, puse la dispoziție de către Divertiland. De asemenea, se poate ajunge și cu trenul care oprește chiar în stația Divertiland. Este deschis de luni până duminică, între orele 10:00 si 20:00.

Share.

Leave A Reply