URSUS Tank. Bere nepasteurizată proasssspată – unde S vine, evident, de la spumă..

0

Tocmai s-a lansat URSUS Tank. Bere nepasteurizată livrată în timp record din fabrică. Știi savoarea aia inconfundabilă de-ți vine să-ți deschizi o berărie acasă?

URSUS a lansat URSUS Tank, bere proaspătă nepasteurizată care, printr-o tehnologie nouă în România, este livrată într-un timp foarte scurt direct din fabrică.

Aceasta ajunge in maxim în 24 de ore din fabrică în locațiile partenere selectate (berării, pub-uri, baruri, restaurante) în care sunt instalate tancurile de bere; partenerii pot astfel să ofere clienților o bere URSUS Tank nepasteurizată și proaspăt adusă din fabrică.

URSUS Tank este disponibilă doar în anumite locații selectate din segmentul Horeca din București, printre care se numără: Biutiful, Beert, Draft Pub, dar și din țară: Buzău – O brothers, Constanța – Library, Craiova – Downtown și Târgoviște – Towers.

 

„Această inovație adusă de Ursus Breweries pe piața berii din România ne permite să punem în valoare esența berii la maximum: acel «ceva» subtil, destul de greu de descris, dar ușor de recunoscut, numit «prospețimea gustului». Cum este posibil acest lucru prin berea ta tanc? Berea limpede, proaspăt filtrată la rece și nepasteurizată este transferată de pe linia de producție din fabrică direct în locațiile de consum prin intermediul unor tancuri mobile special dezvoltate pentru acest transfer”, povestește Sabina Luca, Process & Product Quality Manager.

 

 

.

 

Share.

Leave A Reply